گفتگوی حجت الاسلام واحدی زاده با باشگاه خبرنگاران جوان در حاشیه کارگاه سلامت معنوی

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۳ کد : ۱۰۶۳۳ اخبار
به گزارش روابط عمومی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل،حجت الاسلام حمید واحدی زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در مصاحبه با باشگاه خبرنگاران جوان به اهمیت یادگیری احکام نماز بیماران و همچنین سلامت معنوی ایشان توسط پرستاران تاکید کرده و تصریح نمود:

این کارگاه با عنوان سلامت معنوی و بازآموزی احکام نماز برای پزشکان و پرستاران گرامی برگزار گردید.یقینا مسئله سلامت معنوی تاثیر به سزایی در سلامت جسمی نیز دارد که در بحث بین المللی مورد تاکید و توجه قرار گرفته است.

مسئول نهاد رهبری ادامه داد:

در آموزه های دینی و قرآنی و همچنین در بسیاری از احادیثی که از ائمه اطهار علیهم السلام آمده است،به تاثیر جسم در باطن و باطن در جسم اشاره و تاکید شده است.لذا پرستاران گرامی نیز باید به این امر با نگاه تخصصی تر برخورد کنند و اگر بیماری نیاز به یاری رسانی داشت،پرستاران اظهار علاقه جهت کمک رسانی به این عزیزان را بیش از پیش داشته باشند.

وی افزود: دفتر نهاد رهبری به عنوان مجری برگزاری این دوره،بسط و گسترش این امر مهم را یکی از دغدغه های اصلی خود می داند و ان شاء الله با رایزنی های لازم با ریاست محترم دانشگاه و روسای بیمارستان ها،شرایط سخت افزاری این فرآیند را نیز فراهم خواهیم نمود.

حجت الاسلام واحدی زاده در پاسخ به این سوال خبرگذاری که در طی این دوره پرستاران با چه نکاتی آشنا خواهند شد،تصریح نمود:

همان طور که در استان های دیگر نیز این دوره برگزار شده است،پرستاران به صورت تخصصی تر با این فرآیند آشنا خواهند شد.چرا که حضور آقای دکتر قربانی،پزشک متخصص اطفال و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان مدرس این دوره،در راستای یادگیری دقیق پرستاران و ارائه شیوه عملیاتی این کارگاه تاثیر به سزایی خواهد داشت.