جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد.

جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی اردبیل روز دوشنه ۹۶/۸/۱ باحضور اعضای اصلی و مدعو در محل اتاق جلسات ریاست برگزارشد.

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و تبین اهداف جلسه توسط رئیس محترم دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه (حاج آقا واحدی زاده) ایشان اظهارداشتند: ترویج اقامه نماز در بین کارکنان و دانشجویان یکی از وظایف دینی و معنوی ما در جامعه است و اهتمام در این امر جزو لاینکف وظایف شرعی است و همه ما در قبال ادای این فریضه واجب، در سطح دانشگاه مسئول هستیم.

در ادامه آقای دکتر قدرت اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در این جلسه بر همکاری کامل درون سازمانی برای توسعه و ترویج فرهنگ نماز و اجرای برنامه‌های فرهنگی تأکید کرد و گفت: برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و ترویجی حداکثر همکاری را برای تحقق اهداف و برنامه های ستاد اقامه نماز و تخصیص اعتبارات برای انجام مطلوب این فریضه در سطح دانشگاه خواهیم داشت.