برگزاری مراسم دعای ندبه

به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و با همکاری بنیاد حضرت مهدی موعود (عج)،مراسم پرفیض دعای ندبه در مسجد امام علی (ع) دانشگاه و با حضور پرشور دانشگاهیان و عموم مردم از سطح استان برگزار شد.
برگزاری مراسم دعای ندبه

به گزارش روابط عمومی نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

در ابتدای مراسم حجت الاسلام واحدی زاده مسئول نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ضمن خوش آمد گویی به میهمانان، به تبیین ارزش های والای قرائت دعای ندبه و فضایل آن پرداختند و تاکید نمودند:

از خواص دعای ندبه این است که هرگاه در جایی با حضور قلب و اخلاص تمام و توجه به مضامین عالی آن خوانده شود عنایت و توجه امام زمان (ع) را به آن مکان جلب می کند بلکه باعث حضور حضرت (ع) در آنجا می گردد‎ چنان که در بعضی جاها اتفاق افتاده است. دعای ندبه بسیار جامع است و بیانگر تاریخ انبیاء و اولیای الهی بر روی زمین است.

در ادامه مراسم دکتر محسنی مسئول بنیاد حضرت مهدی موعود (عج)،به سخنرانی پرداختند و سپس دعای پرفیض ندبه توسل کربلایی اباصلت ابراهیمی قرائت گردید.

ایستگاه سلامت کنترل قند خون، اجرای زنده گروه تواشیح، قرعه کشی سفرهای زیارتی، اهدای جوایز و ضیافت صبحانه از دیگر برنامه های این مراسم معنوی و با شکوه بود.

‌تصاویر بیشتر از این مراسم

‌‌‌‌